CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Ámbit: Guies Laborals

Acció Sindical

La cara B del Tercer Sector

Des que l’ésser humà viu en societat, s’han anat desenvolupant diferents maneres de fer front a les necessitats socials que emergeixen de la vida en comú i del procés d’adaptació al mitjà. Aquestes formes, les necessitats i fins al llenguatge que utilitzem per a designar a les persones objecte d’intervenció social, han anat evolucionant al llarg del temps en funció del moment sociopolític.

Llegir més »
Gènere / Dona

Conciliació laboral i familiar negociada. CGT Berga

Des de la Secretaria de Gènere de la CGT del Berguedà us volem informar que hem tret una guia de recursos i mesures actuals per a la conciliació laboral i familiar negociada. En aquesta guia també exigim una conciliació de qualitat dins del marc de la crisi sanitària, ja que les actuals mesures segueixen sent molt insuficients i evidencien la greu desigualtat de gènere en l’àmbit laboral, la qual repercuteix en diversos àmbits de la nostra vida.

Llegir més »
Acció Sindical

CGT edita una versió actualitzada de la Guia Jurídica Sindical

La Confederació General del Treball presenta la Guia Jurídica Sindical, una eina pràctica per a l’actuació de tots i totes les seves delegats / des i militants.

Es tracta d’una nova edició, actualitzada i ampliada, del qual ha estat un dels instruments més pràctics amb els ha comptat la nostra organització per dur a terme la nostra activitat sindical, posant a la nostra disposició una anàlisi exhaustiva de la legislació social i laboral, així com un assessorament permanent en la nostra activitat quotidiana.

Llegir més »
Acció Sindical

Guies d’eleccions sindicals actualitzades

Teniu aquí els enllaços a les Guíes de CGT per a les eleccions sindicals en format pdf, de les que ja van ser enviades als locals de la CGT en format paper.

GUIA ELECCIONES SINDICALES

GUIA ELECCIONES SINDICALES EN LAS ADMINISTRACIONES PÚBLICAS

L’edició d’aquest any contempla totes les modificacions legislatives i/o normatives que s’han anat produint des de la data de la primera edició (2006), i que han estat revisades i redactadespel Gabinet Jurídic Confederal de la CGT.

Llegir més »

Índex de continguts – Guia Laboral i d’Afers Socials 2006 MTAS

Guía Laboral y de Asuntos Sociales 2006 – Índice de Contenidos

Llegir més »

Serveis perifèrics – Guia Laboral i d’Afers Socials 2006 MTAS

Direcciones Provinciales por Comunidad Autónoma

Llegir més »
Organigrama MTAS
Guia Laboral i d'Afers Socials 2006 - Ministeri de Treball i Afers Socials

Organigrama MTAS i funcions – Guia Laboral i d’Afers Socials 2006 MTAS

Organigrama del MTAS

Enllaços de l’organigrama

Llegir més »