CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Ámbit: Guies Laborals

Acció Sindical

La cara B del Tercer Sector

Des que l’ésser humà viu en societat, s’han anat desenvolupant diferents maneres de fer front a les necessitats socials que emergeixen de la vida en comú i del procés d’adaptació al mitjà. Aquestes formes, les necessitats i fins al llenguatge que utilitzem per a designar a les persones objecte d’intervenció social, han anat evolucionant al llarg del temps en funció del moment sociopolític.

Llegir més »
Gènere / Dona

Conciliació laboral i familiar negociada. CGT Berga

Des de la Secretaria de Gènere de la CGT del Berguedà us volem informar que hem tret una guia de recursos i mesures actuals per a la conciliació laboral i familiar negociada. En aquesta guia també exigim una conciliació de qualitat dins del marc de la crisi sanitària, ja que les actuals mesures segueixen sent molt insuficients i evidencien la greu desigualtat de gènere en l’àmbit laboral, la qual repercuteix en diversos àmbits de la nostra vida.

Llegir més »
Acció Sindical

CGT edita una versió actualitzada de la Guia Jurídica Sindical

La Confederació General del Treball presenta la Guia Jurídica Sindical, una eina pràctica per a l’actuació de tots i totes les seves delegats / des i militants.

Es tracta d’una nova edició, actualitzada i ampliada, del qual ha estat un dels instruments més pràctics amb els ha comptat la nostra organització per dur a terme la nostra activitat sindical, posant a la nostra disposició una anàlisi exhaustiva de la legislació social i laboral, així com un assessorament permanent en la nostra activitat quotidiana.

Llegir més »
Acció Sindical

Guies d’eleccions sindicals actualitzades

Teniu aquí els enllaços a les Guíes de CGT per a les eleccions sindicals en format pdf, de les que ja van ser enviades als locals de la CGT en format paper.

GUIA ELECCIONES SINDICALES: http://cgt.org.es/spip.php?article1883

GUIA ELECCIONES SINDICALES EN LAS ADMINISTRACIONES PÚBLICAS: http://cgt.org.es/spip.php?article1887

L’edició d’aquest any contempla totes les modificacions legislatives i/o normatives que s’han anat produint des de la data de la primera edició (2006), i que han estat revisades i redactades pel Gabinet Jurídic Confederal de la CGT.

Secretaria de Comunicació Comitè Confederal CGT

Llegir més »

Índex de continguts – Guia Laboral i d’Afers Socials 2006 MTAS

Guía Laboral y de Asuntos Sociales 2006 – Índice de Contenidos

Llegir més »

Serveis perifèrics – Guia Laboral i d’Afers Socials 2006 MTAS

Direcciones Provinciales por Comunidad Autónoma

Llegir més »
Organigrama MTAS
Guia Laboral i d'Afers Socials 2006 - Ministeri de Treball i Afers Socials

Organigrama MTAS i funcions – Guia Laboral i d’Afers Socials 2006 MTAS

Organigrama del MTAS

Enllaços de l’organigrama

Llegir més »