CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Galeries

Pautes d’autodefensa: davant els riscos per a la reproducció, només cap la prevenció!

CRITERIS “SEGO” DE LES MÚTUES: QUÈ SON?

Es tracta de les orientacions utilitzades per les mútues per a concedir o denegar la prestació. Són recomanacions sobre determinats riscos per a establir l’existència d’exposició i les setmanes en les quals seria factible concedir la prestació. Aquests criteris que apliquen les mútues són d’àmbit de la Seguretat Social i generalistes, i no tenen en compte les situacions individuals de cada cas, ni altres aspectes que si observa la normativa vigent i altres referències d’organismes de reconegut prestigi.

Pautes d’autodefensa: davant els riscos per a la reproducció, només cap la prevenció! Llegeix més »

Garantir un treball segur i saludable ARA en un entorn canviant. El risc de treballar amb altes temperatures

Segons la OIT (ONU) anualment 2.400 milions de persones treballadores estan exposades a altes temperatures, i 1.600 milions a radiació UV excessiva. Més del 70% dels treballadors de tot el món estan exposats a greus riscos de salut a causa del canvi climàtic.

Garantir un treball segur i saludable ARA en un entorn canviant. El risc de treballar amb altes temperatures Llegeix més »

Manifest 25N 2020

Un any més, ens trobem davant del Dia Internacional Contra les Violències Masclistes. Un any més, alcem la veu contra qualsevol mena d’agressió a les dones pel sol fet de ser-ho. Un any més, ens rebel·lem davant les violències que travessen tots els àmbits de les nostres vides. Aquest 2020 han estat assassinades X dones que, comptabilitzades des de l’any 2010, sumen ja XXXX i, encara, no ho diuen pel seu nom: Terrorisme Masclista.

Manifest 25N 2020 Llegeix més »